Už za pár dní do kin vstoupí další akční nářez à la John Wick jménem Boy Kills World, který bude tentokrát značně okořeněný humorem. Venku už máme několik trailerů, výše se nyní můžete podívat na krátký klip, který nám ukáže jednu z bojových scén.

Hluchoněmý hlavní hrdina (Bill Skarsgård) se v ní utká s postavou jménem June27, kterou si zahraje sympatická Jessica Rothe, hvězda z obou dvou dílů komediálního hororu Všechno nejhorší (2017). Jak si nakonec film povede v porovnání se zmíněným Johnem Wickem, případně nedávno uvedeným Opičím mužem, se necháme překvapit, je ale fajn, že snímek se zřejmě nebude brát příliš vážně.

Co se hlavního příběhu týče, Skarsgårdův ,,Chlapec“ se vydá na cestu kruté pomsty poté, co mu Hilda Van Der Koy (Famke Janssen), pomatená hlava zkorumpované postapokalyptické dynastie, povraždí rodinu. Vnitřní hlas (H. Jon Benjamin) z jeho oblíbené videohry ho přinutí prchnout do džungle, kde ho začne krutě trénovat tajemný šaman (Yayan Ruhian). Jeho úkol je jasný. Dostat se k Hildě, dopřát jí krutou smrt a zabít každého, kdo se mu postaví do cesty. 

O režii se postaral Moritz Mohr, pro něhož bude film celovečerním debutem. Scénář si vzali na starost Arend Remmers (Továrna na sny) a Tyler Burton Smith (Dětská hra).

Dále hrají Michelle Dockery, Sharlto Copley, Brett Gelman, Cameron Crovetti, Andrew Koji, Isaiah Mustafa, Nicholas Crovetti a Frances Sholto-Douglas.

V našich kinech se snímek objeví 25. 4. 2024.