Známý režisér Rian Johnson se pohybuje především ve filmovém prostředí, v tom seriálovém se například podílel na scénáři k několika epizodám legendárního seriálu Breaking Bad. Tentokrát to ale bude zkoušet ve velkém. Ještě tento měsíc totiž bude premiérovat jeho mysteriózní seriál s nádechem komedie, který ponese název Poker Face. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem ženy jménem Charlie Cale (Natasha Lyonne), která na první pohled vypadá jako normální sympatická blondýnka. V jisté věci je však speciální. Má totiž mimořádnou schopnost vycítit, když někdo lže. A kdo má většinou nutkání nejvíce lhát? Inu, kromě středoškoláků a politiků samozřejmě nepolapení zločinci. V rámci toho se proto Charlie zaplete do vyšetřování nejrůznějších případů. 

Podle traileru se ale zdá, že některé mocné organizace zločineckého podsvětí se o její tajemné schopnosti dozví, přičemž ji budou chtít využít ve svůj vlastní prospěch. Za zmínku tak stojí například gangster, kterého v seriálu ztvární Ron Perlman. Charlie však ví, že spousta lidí je jí v patách, proto si umane, že nesmí na jednom místě zůstávat příliš dlouho a být pokud možno neustále na cestě.

Různé případy vražd ji ale vždy přinutí se na nějakou dobu zastavit, aby si na ně mohla trochu blíže posvítit. Vlastně se s nimi střetává tak často, až si začne myslet, že ji následuje i sama smrt. V seriálu bychom se tak měli dočkat nejrůznějších dobrodružství, které zažívá během své cesty napříč Spojenými státy. 

Bude to vůbec poprvé, co se Rian Johnson ujme role showrunnera pro nějaký seriál. Kromě toho se postaral nejenom o kompletní scénář, ale i režii jednotlivých dílů.

Série se taktéž může chlubit působivým obsazením, kromě výše zmíněných se také můžeme těšit na herce jako Joseph Gordon-Levitt, Adrien Brody, Stephanie Hsu, Benjamin Bratt, Lil Rel Howery, S. Epatha Merkerson, Nicholas Cirillo, Niall Cunningham, Chloë Sevigny, Jameela Jamil, Ellen Barkin a Tim Meadows.

Seriál bude na stanici Peacock premiérovat 26. 1. 2023.