Edgar Wright patří mezi nejtalentovanější britské filmaře současnosti. Kdo by přeci nemohl nemilovat jeho legendární Cornetto trilogii, která se skládá z filmů Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení a U Konce světa? A již za pár dní se konečně dočkáme jeho nejnovějšího snímku, který ponese název Poslední noc v Soho. V nedávnem rozhovoru pro podcast Happy Sad Confused se však režisér podělil o nápad na příští film s Jamesem Bondem. Daniel Craig totiž po svém nedávném snímku Není čas zemřít odešel do bondovského důchodu, tudíž celou sérii o agentovi 007 čeká v budoucnu další reboot. A Wright by zcela jistě mohl být člověkem, který by se mohl stát jeho součástí. O tvorbě filmového Bonda má však režisér svou vlastní teorii, kterou v podcastu vysvětlil. A zahrnuje čokolády. 

Edgar Wright vysvětlil, že filmy o agentovi 007 se rozdělují do dvou kategorií – mléčná čokoláda a tmavá čokoláda. Zatímco tmavá čokoláda je vážnější a temnější podání, které se zaměřuje primárně na příběh a komplexitu postav, mléčná čokoláda je naopak odlehčenější, trhlejší a celkově oplývající větší porcí humoru a nadsázky. Podle Wrighta je etapa Daniela Craiga rozhodně tmavou čokoládou, přičemž se domnívá, že sérii by neuškodil zase kus té mléčné. Myslí si totiž, kdyby byli diváci neustále jenom krmeni tmavou čokoládou, tak by je to eventuelně začalo nudit. Režisér proto vyjevil, že má pro dalšího Jamese Bonda vytvořený námět, přičemž je ochotný ho nabídnout producentům. Je ovšem otázka, zda by mu na to vůbec kývli. 

Není čas zemřít momentálně ještě sbírá prašule pro box office, příští rok pak začnou přípravy na reboot které se budou týkat i hledání nejen dalšího představitele Bonda, ale i budoucího režiséra. Zda jedním z nich bude i Edgar Wright, je zatím ve hvězdách, ale rozhodně by z toho mohl vzniknout Bond film, který jsme jaktěživ neviděli. Wrightův film Poslední noc v Soho bude mít premiéru již 11. 11. 2021.