Jared Leto ztvárnil ikonického DC padoucha Jokera v Sebevražedném oddíle z roku 2016. A v porovnání s ostatními hranými verzemi se věru o příliš velkou slávu nejednalo. Stejně tak se ani zmíněný Sebevražedný oddíl od Davida Ayera příliš velkého úspěchu nedočkal, mnozí dokonce prohlašují, že to byla jedna z nejhorších filmových adaptací komiksu všech dob. Nutno ale dodat, že verze, které jsme se nakonec dočkali, měla původně vypadat zcela jinak. Joker měl totiž ve filmu hrát mnohem větší roli, nicméně k tomu nakonec vůbec nedošlo, přičemž určitě uznáte, že kdyby byl z filmu vyškrtnutý úplně, hlavní děj by to téměř vůbec neovlivnilo. 

Sám David Ayer není vůbec spokojený se střihem filmu, který nakonec šel ven. Jeho původní verze měla být mnohem temnější a dospělejší, přičemž se měla především zaměřit na komplexnost jednotlivých charakterů. Studiu Warner Bros. se ale představa temného Sebevražedného oddílu příliš nezamlouvala, proto Ayerovi poručilo, aby byl film sestřihán podle jejich představ. Výsledkem tak byl bordel, jenž vůbec nekorespondoval s vizí, kterou režisér pro celý snímek měl. Tyto změny se těžce dotkly i Letova Jokera, který měl mít ve filmu mnohem více prostoru. Jak se zdá, ani po letech se režisér nemůže smířit s tím, že jeho verzi studio naprosto překopalo. Nedávno tak na svém Instagramu zveřejnil fotku Jokera, který se od filmu v určitých detailech liší. A i přestože mnozí diváci nebyli z Letova ztvárnění příliš nadšení, Ayer si hercův výkon nemohl vynachválit. 

Mnozí fanoušci si tak přejí, aby Ayer jednoho dne vydal svou vlastní režisérskou verzi filmu. Když už se to povedlo Zacku Snyderovi a jeho Lize spravedlnosti, tak proč by neměla mít podobný osud i liga padouchů? Bohužel se ale zdá, že k ničemu takovému asi nikdy nedojde. Navíc s nedávným vydáním nové verze Sebevražedného oddílu od Jamese Gunna se ony šance ještě snížily. Je to škoda, protože David Ayer rozhodně není špatným režisérem. A určitě by bylo zajímavé vidět jeho Sebevražedný oddíl přesně v takové podobě, jakou sám chystal.