Americký režisér Marc Webb se po nějakých těch pár letech konečně také vrací do světa filmu. Posvítí si totiž na thriller jménem Day Drinker, který vzniká podle scénáře od Zacha Deana. O samotném ději toho zatím moc nevíme. Údajně ale bude zkoumat vztah mezi tajemným cizincem a jistou barmankou, která oplakává smrt své lásky. Taktéž máme očekávat určitý nádech nadpřirozena, nicméně není jasné, co přesně to bude pro děj znamenat. Samotný příběh se však má odehrávat v prostředí Francie, Portugalska a Španělska, přičemž bude zkoumat témata jako láska, přátelství a pomsta. Na podrobnější informace si však budeme muset počkat, ale je rozhodně fajn vědět, že se Webb do filmového světa vrací. I přestože v posledních pár letech pracoval na seriálech jako Lidská společnost a Just Beyond, své poslední dva filmy, tedy Velký dar a The Only Living Boy in New York, natočil v roce 2017. 

Webbův debut byla pěkná romantická komedie 500 dní se Summer z roku 2009. Nejvíce se ale pravděpodobně proslavil za natočení obou dvou dílů Amazing Spider-ManaAndrew Garfieldem, které vyšly v roce 2012 a 2014. Mimo jiné také Webb pracoval na seriálech jako Kancl, Všemocný a Šílená bejvalka.

Scénárista Zach Dean má za sebou akčňák Chladnokrevný z roku 2012 a thriller 24 hodin života z roku 2017, nicméně snímek, který ho doopravdy proslavil, byla zábavná sci-fi Válka zítřka z loňského roku, k níž napsal kompletní scénář.

Tak uvidíme, jak si tahle dvojka poradí s výše zmíněným filmem, jehož oficiální premiéra však zatím ještě nebyla stanovena.