Na konci minulého měsíce jsme se dočkali krátké upoutávky na komedii Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela), což bude remake stejnojmenné komedie z roku 1991 od Stephena Hereka. A nyní zde máme plnohodnotnou upoutávku, která nám toho z filmu ukáže už o něco více. Podívat se na ni můžete výše.

Jednou z hlavních hrdinek se stává Tanya Crandell (Simone Joy Jones), ta se už velice těší na letní prázdniny, které chce před nástupem na vysokou strávit ve Španělsku. Její matka však hodlá odjet do Thajska, aby si tam na nějaký čas odpočinula. Tanya tak zůstává doma se svými třemi sourozenci, na které však žádné veselé chvilky svobody nečekají.

Na scénu tak přichází jejich stará pečovatelka (June Squibb), kvůli jejímuž přísnému dohledu se teplo domova mění na frustrující vězení. Když ale jednoho dne nečekaně zemře, Tanya začne pracovat pro sebevědomou a ambiciózní Rose (Nicole Richie). Posléze kličkuje mezi prací, rodinou a jistým románkem, v rámci čehož začne čelit zodpovědnosti, jež přichází s dospělostí. 

Režii si vzal pod palec Wade Allain-Marcus, jehož celovečerním režijním debutem bylo komediální drama French Dirty (2015). Scénář zpracoval Chuck Hayward (WandaVision).

Dále hrají Iantha Richardson, Tyriq Withers, Jermaine Fowler, Miles Fowler, Gus Kenworthy, Donielle T. Hansley Jr. a Patricia Williams.

Do světových kin snímek dorazí 12. 4. 2024, o české premiéře zatím stále nemáme informace.