Před rokem se Dwayne Johnson (Black Adam) pochlubil první fotkou z nadcházejícího vánočního akčňáku jménem Red One, ve kterém si zahraje ještě spolu s Chrisem Evansem (Avengers). Tehdy jsme předpokládali, že snímek by mohl premiérovat někdy letos kolem Vánoc, ale nakonec se ono čekání ještě o rok protáhne.

Snímek se totiž v amerických kinech objeví až 15. 11. 2024, o nějakou dobu později pak bude dostupný na službě Amazon Prime Video. Hlavní dějová linie se i nadále drží v tajnosti, podle Johnsona se ale máme těšit na kombinaci filmů jako Jumanji, Zázrak v New Yorku, Život je krásný a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, to vše se špetkou Harryho Pottera. 

Johnson si zahraje postavu jménem Callum Drift, Evnas zas chlapíka se jménem Jack O'Malley. Dále se ve filmu objeví J.K. Simmons (Spider-Man) jako Santa Claus a Bonnie Hunt (Toy Story 4: Příběh hraček) jako Santova žena.

O režii filmu Red One se postaral Jake Kasdan, který je zodpovědný za oba novodobé Jumanji filmy, tedy Vítejte v džungli (2017) a Další level (2019). Scénář si vzal na starost Chris Morgan, veterán z filmové série Rychle a zběsile.

Dále by se ve filmu měly objevit hvězdy jako Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll a Mary Elizabeth Ellis.