V listopadu dorazí do našich kin nenáročná blbůstka v podobě vánoční akční komedie jménem Red One, kde se nám v hlavních rolích představí Dwayne Johnson (Black Adam) a Chris Evans (The Gray Man). Nyní zde máme od Amazon MGM Studios další oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

V něm se staneme svědky toho, kterak Jack O'Malley (Evans), nechvalně proslulý lovec odměn, nedobrovolně spojí síly s Callumem Driftem (Johnson), šéfem bezpečnosti severního pólu a členem jednotky E.L.F. Přede sebou mají náležitě náročný úkol. Najít samotného Santa Clause (J.K. Simmons), který byl unesen. Jack a Callum se tak vydávají na misi, aby mohli společně zachránit Vánoce.

Podle tvůrců se máme těšit na pořádně žhavou akční jízdu, která přetvoří samotný žánr vánočních filmů. Upřímně to vypadá spíše na zcela tuctovou akční komedii z období Vánoc, která sice pobaví, ale do zítřejšího dne na ni úplně zapomenete. Což nemusí být nutně špatně, i pro takové druhy filmů by se jistojistě mělo nechat místo. 

O režii filmu se postaral Jake Kasdan, který je zodpovědný za oba novodobé Jumanji filmy, tedy Vítejte v džungli (2017) a Další level (2019). Scénář si vzal na starost Chris Morgan, veterán z filmové série Rychle a zběsile.

Dále by se ve filmu měli objevit herci jako Bonnie Hunt, Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll a Mary Elizabeth Ellis.

Do našich kin snímek dorazí 14. 11. 2024.