Filmová série Kingsman, která vznikla v roce 2014 na motivy stejnojmenného komiksu Marka Millera a Davea Gibbonse, vždycky představovala násilnou akční jízdu v nóbl kabátku. A jinak tomu nebude ani v případě prequelového filmu The King's Man (Kingsman: První mise), jenž se během několika předešlých hodin ukázal prostřednictvím necenzurovaného Red Band Traileru.

Přečtěte si také: Kingsman: První mise v ukázce dokazuje, že ještě není zrušen

Během dvouminutové stopáže mohou být diváci svědky nejen suchého britského humoru, ale také všudypřítomné akce odehrávající se převážně v kulisách první světové války. V záběrech samozřejmě nesmí chybět zakladatel tajné služby Kingsman Vévoda z Oxfordu ztvárněný Ralphem Fiennesem, agenti Conrad (Harris Dickinson), Shola (Djimon Hounsou), Polly (Gemma Arterton) a samozřejmě záporák Rasputin hraný Rhysem Ifansem.

Příběh se bude odehrávat po atentátu na arcivévodu Františka Ferdinanda d'Este, kdy se ve světě rozpoutá chaos v podobě první světové války. Všem padouchům po světě se tak otevře možnost uskutečnit plán, jenž povede ke smrti milionů lidí. Jejich plán se však pokusí přerušit Vévoda z Oxfordu a jeho tým.

V prequelu The King's Man budou fanoušci svědky nejen založení gentlemanské tajné služby Kingsman, ale také úplně první mise, jejíž neúspěch by mohl vést ke zničení celého světa.

Film režíruje Matthew Vaughn, tvůrce předchozích dvou filmových adaptací Kingsman: Tajná služba a Kingsman: Zlatý kruh. S Vaughnem spolupracují i Mark Millar a Dave Gibbons, tvůrci původní komiksové předlohy, kteří zaujali pozice výkonných producentů.

Prequel The King's Man byl několikrát odložen kvůli celosvětové pandemii Covid-19. Teď to však vypadá, že nejnovější datum vydání spadající na 22. prosince/decembra 2021 je opravdu finální a my si tak před Vánoci budeme moci užít pořádnou akční jízdu s britskými gentlemany v hlavních rolích.