Kromě Thunderbolts k nám přisviští ještě jedna marvelovská týmovka, tentokrát však krapet menší a bude se jednat pouze o dámskou jízdu. Snímek The Marvels se totiž nedávno konečně pochlubil prvním oficiálním trailerem, v němž se nám vrátí hned několik starých známých tváří. Podívat se na něj můžete výše.

Film bude v podstatě pokračováním jak snímku Captain Marvel (2019), tak i seriálu Ms. Marvel z minulého roku, tudíž se můžeme opět těšit na přítomnost Carol Danvers (Brie Larson), její mega obrovitánské fanynky Kamaly Khan (Iman Vellani), přičemž celé hrdinské trio bude uzavírat Monica Rambeau (Teyonah Parris). Z traileru je zřejmé, že hrdiny jsou mezi sebou propojené. Ovšem ne úplně nejpraktičtějším způsobem. Jelikož všechny tři ovládají schopnosti, které patrně vzešly ze stejného zdroje, tak po každém použití se teleportují a prohodí si místa. A je úplně jedno, kde se zrovna nacházejí. Carol, Kamala a Monica, ze které se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R., se tak budou muset naučit spolupracovat a přijít celé věci na kloub. 

To však nebude úplně jednoduché, protože mezi Carol a Monicou bude kvůli událostem z minulosti určité napětí, navíc Kamala je stále ještě puberťačka, která bude se svými schopnostmi patrně ještě stále zacházet zbrkle. Pokud ale budou chtít celou tuto zapeklitost vyřešit, tak nebudou mít na výběr. Na jejich misi bude opět dohlížet starý dobrý Nick Fury (Samuel L. Jackson), který bude z tohoto teleportačního chaosu také náležitě tumpachový.

Trailer má překvapivě docela slušnou šťávu, čemuž určitě dopomáhá doprovodná píseň Intergalactic od Beastie Boys. Přislibuje tak pořádnou dávku jak akce, tak i nějakého toho humoru, tak doufejme, že nám marvelovská děvčata nadělí řádně zábavnou a kvalitní podívanou. Nějaká taková by totiž Marvelu obecně rozhodně bodla. A možná se jí i skutečně dočkáme, protože reakce z testovacích promítání rozhodně nepatřily k nejhorším. Ale neradi bychom to zakřikli. 

O režii The Marvels se postarala Nia DaCosta, která v minulosti natočila krimi drama Little Woods (2018) a horor Candyman (2021). Scénář zpracovala Megan McDonnell, která se podílela na psaní MCU seriálu WandaVision (2021).

Kromě výše zmíněných hereček by se ve filmu měli objevit také Zawe Ashton, Lashana Lynch, Jude Law, Cobie Smulders a Randall Park.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 11. 2023.