No prosím. Jako bychom to v našem prvním dnešním článku neříkali! Když zkrátka Vanity Fair zveřejní řadu prvních pořádných fotek, je jasné, že oficiální trailer bude následovat. Netflix před chvílí vydal zcela první plnohodnotnou upotávku na svůj nový seriál jménem Wednesday, který je samozřejmě pojmenovaný podle stejnojmenné členky slavné Addamsovy rodiny. Podívat se na něj můžete výše.

Trailer tak přislibuje, že nás čeká humorně morbidní podívaná, která k celé rodince zcela jednoznačně patří. Odhaluje také pár podrobností z hlavního příběhu. Wednesday (Jenna Ortega) zkrátka nemůže najít školu, kde by zapadla a našla si přátele. Proto ji její rodiče Morticia (Catherine Zeta-Jones) a Gomez (Luis Guzmán) pošlou do akademie Nevermore, kde se snad věci změní k lepšímu. 

Pro oba její rodiče je Nevermore významné místo, protože právě tam se spolu seznámili a zamilovali se do sebe. Na akademii tak v sobě mladá Wednesday začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které budou rázem vystaveny zkoušce. Jakási zlá a monstrózní síla totiž začne v místním městečku vraždit lidi. A možná jedině Wednesday bude schopná ji zastavit. Bude ale vůbec chtít? Taktéž bude muset sama rozlousknout podivnou záhadu, do které se před 25 lety zapletli oba její rodiče. V seriálu se dočkáme i Christiny Ricci, dřívější představitelky Wednesday, která se má objevit v zatím neznámé roli. V traileru se také mihne stará dobrá uťatá ruka, které členové rodiny jednoduše říkají Věc (Thing).

Za seriálem stojí Alfred Gough a Miles Millar, tvůrci scénářů k akčním komediím Tentokrát na východě a Rytíři ze Šanghaje. Velkou ruku v tvorbě celého seriálu měl ale také legendární Tim Burton.

Wednesday bude na Netflixu premiérovat během letošního podzimu.

Co na první pořádný trailer říkáte?