Legenda české videoherní žurnalistky Mikoláš "Tukan" Tuček chystá po úspěšném BLate Night Show další projekt s názvem 42. Jedná se o biografickou knihu, která se bude věnovat historkám z jeho profesního života, od SCORE přes Game Page až po BLate Night Show. Kromě historek se můžeme těšit i na fejetony a různé vzpomínky.

Na tento zajímavý projekt v tuto dobu vybírá Tukan finance na Startovači. Na knihu požadoval 100 000 Kč a po šesti dnech kampaně vybral neskutečných 322 204 Kč. Osobně jsme zvědaví, kolik korun za celou kampaň vybere.

Jestliže si stále nemůžete představit, co by mohlo v této knize být, Tukan například zmiňuje jeho historku z E3, kdy se stal pod přezdívkou Shirtguy známý v celém videoherním světě, nebo když se v Los Angels zatoulal do černošské čtvrti, kde ho jedna neznámá rodina pozvala na grilování.

Pokud byste chtěli tento projekt podpořit, první úroveň v hodnotě 150 Kč nabízí knihu v PDF. Jestli by vám nestačila elektronická verze knihy, za druhou úroveň podpory v hodnotě 400 Kč dostanete tištěnou verzi a i tu v PDF. Popis jednotlivých úrovní najdete na Startovači, kde na projekt můžete přispívat více než dvacet dní.