Co si budeme povídat, tvář Stephena Langa je zkrátka pro hrozivé a nebezpečné padouchy jako dělaná. To samé si určitě uvědomili i tvůrci nadcházejícího hororového thrilleru jménem Mid-Century, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na manželský pár, který tvoří Tom (Shane West) a Alice (Chelsea Gilligan). Ti se stěhují do svého zbrusu nového domova, ve kterém na ně ale rozhodně nečeká žádný klidný život. Architektem domu se totiž stal Frederick Banner (Lang), který má za sebou pěkně hrozivou minulost. Před zraky svého malého syna Eldridge (Mike Stern) totiž zavraždil jednu ze svých manželek. Informace o jeho životě také podrobně popisují jeho zdánlivou posedlost okultismem. Tom tak začne celou hrozivou minulost domu vyšetřovat. 

Během svého pátrání po pravdě se dozví, že Banner za záhadných okolností zmizel. Následně se ale pár setká také s již dospělým a podezřele se chovajícím Eldridgem, který jim dům poskytl. A následně se začnou dít velice podivné a nevysvětlitelné věci. Jak je z traileru vidno, Tom si několikrát všimne někoho cizího v domě. Ještě ke všemu se ale setká s přízrakem Bannerovy ženy (Sarah Hay), který navíc Toma začne svádět. A následně mu dojde, že pokud v domě přebývá ona, pak zde musí být i duch samotného Bannera. Nový domov se tak rázem pro Toma a Alici stene velice nebezpečným místem. A pokud s tím rychle něco neudělají, možná se k přízrakům hrozivého domu sami připojí. 

O režii se postarala kanadská filmařka Sonja O´Hara, která v minulosti natočila filmy jako Creative Control a Tak promiň, že žiju! Scénář si zas vzal na starost Mike Stern. Mezi výkonné producenty snímku patří Cary Anderson, Melissa Bale, Preston Bebas, Jay Burnley, David Lyons, Ian Michaels, Stephan Paternot, Sofia Rovaletti, Morris Ruskin, Jen Russo a Jeremy Walton.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 6. 2022.