Tak to vypadá, že na další velkou jízdu RODINU milujícího Doma Toretta (Vin Diesel) si budeme muset počkat o něco déle. Už minulý měsíc herec Tyrese Gibson, představitel Romana, pro server CBR uvedl, že natáčení dalšího Rychle a zběsile začne až v roce 2025. Důvodem zdržení měly být loňské stávky herců a scenáristů, kvůli kterým se přípravy na produkci zkomplikovaly. A pokud měla první klapka skutečně padnout až příští rok, bylo v podstatě jasné, že film se do stanovené premiéry, která spadá na 4. 4. 2025, prostě nestihne kompletně dodělat.

A nyní přichází na scénu Louis Leterrier, sám režisér desátého dílu (2023), který potvrdil, že premiéra se bude odkládat. Natáčení by mělo začít někdy na začátku příštího roku, přičemž film nakonec vyjde až někdy v roce 2026. Přesné datum studio Universal neuvedlo, ale podle serveru Collider by to mohlo být někdy v červnu. 

I nadále by se mělo počítat s tím, že další Rychle a zběsile bude finálovou kapitolou Domova příběhu, který bude konečně uzavřen. Snímek se také má vrátit ke svým kořenům a nadělit nám o něco více uzemněnou a méně bláznivou podívanou, takže asi už žádné létání do vesmíru. V rámci toho se snímek bude opět odehrávat v Los Angeles, kde byl zasazen i první film z roku 2001.

Krátce po začátku roku také přišel insider Jeff Sneider s informacemi o tom, že další Rychle a zběsile nemusí být přímým pokračováním desítky, přičemž film by mohl představit úplně nového záporáka, který bude více připomínat éru prvních dílů.

A samozřejmě ještě také nesmíme zapomenout na onen spin-off s Dwaynem Johnsonem, který se má odehrávat mezi desátým a chystaným jedenáctým dílem. Zatím ale stále není známo, kdy se vlastně začne natáčet.

Louis Leterrier každopádně ještě chystá sci-fi horor jménem 11817, který bude vyprávět o jisté uvězněné rodince. Holt když někdo upíše svou duši rychlé a zběsilé moci, RODINA se s ním bude táhnout už napořád.