Americká filmová a distribuční společnost Paramount Pictures se snaží rozjet svou vlastní streamovací platformu Paramount Plus. Streamovacích služeb v čele s Netflixem je již opravdu mnoho a vzniká tak tlak na jednotlivé služby, aby byly relevantní a konkurenceschopné.

Aby společnost nalákala co nejvíce uživatelů, tak v Paramountu připravují prequel ke Řbitovu Zvířatek. Vlastní origin ze světa, kde mrtví ožívají, může být tím pravým lákadlem. Na starost si ho bere scénárista Jeff Buhler. Ten Jeff Buhler, který stojí za filmem Řbitov Zvířátek z roku 2019. A buďme upřímní, ten nebyl zrovna zdařilou reinkarnací knihy od mistra hororu Stephena Kinga. Uvidíme, jak se Buhlerovi povede druhý pokus, kde ovšem bude mít více prostoru pro své kreativní myšlení.

Pet Sematary z roku 2019 není prvním převedením knižní hororové klasiky na filmová plátna. Kingovo dílo si vzal na paškál již v roce 1989 režisér Mary Lambert. Ten samý režisér si vzal pod svá křídla i druhý díl z roku 1992, ta již s knižní předlohou neměla nic společného.

Tak jako připravovaný prequel od Paramount Pictures. Bude zajímavé sledovat, jak si autor poradí s originem Řbitova Zvířátek. Tenhle tajemný a strašidelný svět je zajímavý a jako dělaný pro další hororové příběhy. Navíc, když bude autor nesvázaný předlohou, tak se můžeme dočkat opravdu zajímavého počinu. Brzy se snad dočkáme více informací o tomto připravovaném projektu.