HBO Max a Warner Bros. odhalují další velkolepé plány. Jedná se o reboot známé komiksové postavy. Tou postavou není nikdo jiný, než populární vymítač démonů John Constantine. Bude se jednat už o třetí ztvárnění populárního hrdiny. Prvním Constantinem byla hvězda Hollywoodu Keanu Reeves v povedeném bijáku, který se bohužel i přes mnoho spekulací nedočkal pokračování.

Druhým hercem, který si vzal postavu na svá bedra, byl Matt Ryan. Jeho Constantine patří do Arrowversa, kam putoval poté, co byl jeho vlastní seriál na stanici NBC zrušen po první sérii. Nicméně Matt Ryan jako Constantine vynikal, takže dostal prostor v dalším seriálu ze stanice CW a to v Legends of Tomorrow, který letos očekává již šestou řadu. Herec také propůjčil svůj hlas animované verzi této postavy ve filmech Justice League Dark a následujících pokračováních animovaného DC univerza.

Jak ale víme, tak Warneři mají s Constantinem vlastní plány. Notorický kuřák a další postavy z takzvané Justice League Dark dostal pod patronát známý filmový producent J. J. Abrams a jeho společnost Bad Robot. Scénáristou nového seriálu o počátcích Constantina je poněkud neznámý Guy Bolton.

Toho čeká nelehký úkol. Musí obsadit do role Constantina nového herce. Jak Keanu Reeves, tak Matt Ryan nabyli mezi fanoušky velké popularity a je jisté, že nový herec bude v jisté nevýhodě a rozhodně bude čelit srovnávání se svými kolegy.

Další informace zatím bohužel nemáme, ale bude zajímavé sledovat, jak se vyvine situace okolo Constantina v Legends of Tomorrow, když si Warneři připravují půdu pro sólový seriál propojený s Temnou Ligou Spravedlivých a celým filmovým DC světem.