Pokud všechno půjde jako po másle, tak v létě příštího roku se dočkáme nového filmu o Fantastické čtyřce, jehož obsazení se nám v posledních měsících začalo konečně hezky rozrůstat. Nejenže známe jména představitelů čtyřčlenné skupiny hrdinů, ale taktéž byl obsazen i nový Silver Surfer. A když už je o něm řeč, tak nedávno jsme se konečně dozvěděli i jméno herce, jenž se ve filmu představí jako mocná kosmická bytost Galactus, který pojídá celé planety, aby si udržel svou životní sílu. Dlouho dobu kolem role kroužil Javier Bardem (Duna: Část druhá), ale Marvel se nakonec rozhodl pro jiného herce.

Oním vyvoleným je Ralph Ineson, britský herec s velice výrazným a pěkným hlubokým hlasem, kterého si můžeme pamatovat například ze Hry o trůny (2011), dále také z filmových titulů jako Čarodějnice (2015), Balada o Busteru Scruggsovi (2018) а The Tragedy of Macbeth (2021). Podle zdrojů od insiderů se také zdá, že Galactus by se měl ukázat nejenom ve Fantastické čtyřce, ale i v dalších marvelovkách, ale to asi příliš překvapivé nebude. 

Není to ale jediná nová tvář, kterou snímek nabral na palubu. K filmu se také připojil na Oscara nominovaný John Malkovich, známá americká hvězda z filmů jako S nasazením života (1993), Con Air (1997) a Po přečtení spalte (2008). Zatím ale není známo, koho přesně si ve filmu vlastně zahraje.

To samé platí i pro dalšího nováčka, kterým je Paul Walter Hauser (Richard Jewell), jenž si zahraje i v chystaném rebootu Bláznivé střely. Snad se to ale dozvíme někdy po startu hlavní části produkce, která by měla začít v létě ve Velké Británii.

V hlavních rolích se každopádně představí Pedro Pascal jako Reed Richards (Mr. Fantastic), Vanessa Kirby jako Sue Storm (Invisible Woman), Joseph Quinn jako Johnny Storm (Human Torch) a Ebon Moss-Bachrach jako Ben Grimm (The Thing).

O režii se postará Matt Shakman, který natočil také všechny epizody seriálu WandaVision (2021). Na scénáři pracovali Jeff Kaplan, Ian Springer, Eric Pearson a Josh Friedman. Nově také vyšlo najevo, že na scénáři se podílel i Peter Cameron (Moon Knight).

Do našich kin snímek dorazí 24. 7. 2025.