Bláznivá střela k nám příští rok přisviští s dalším filmem, ve kterém se hlavní role tentokrát ujme Liam Neeson (Jízda smrti). Ano, také se toho bojíme, ale uvidíme, třeba nás čeká milé překvapení. Před pár týdny se k filmu připojila Pamela Anderson (Pobřežní hlídka), nyní server Deadline hlásí, že na palubě máme dalšího herce.

Tím se má stát Paul Walter Hauser, držitel Zlatého glóbu za působení v sérii Volavka (2022), kterého můžeme znát také z filmů jako Já, Tonya (2017), Richard Jewell (2019) a Cruella (2021).

Zahrát by si měl novou verzi Eda Hockena, Frankova šéfa a policejního kapitána, který se objevil jak ve filmové trilogii Bláznivé střely, tak i v jejím seriálovém předchůdci Policejní jednotka v barvách (1982). Ve filmech si ho zahrál George Kennedy, v seriálu zas Alan North.

Nějakou dobu kolovaly zvěsti o tom, že Neeson by v nové Bláznivé střele neměl ztvárnit novou verzi Franka Drabina, jehož v v původních titulech skvěle ztvárnil Leslie Nielsen, nýbrž Frankova syna. Zdá se ale, že to nakonec pravda nebude, Neeson se zřejmě skutečně stane novou inkarnací slavného poručíka, který v 80. a 90. letech bavil miliony lidí. Ale ještě uvidíme, co nám ukáže první trailer.

Informace o ději se i nadále drží pevně pod pokličkou. V následujících měsících bychom se ale mohli dočkat dalších zpráv o tom, koho vlastně ještě ve filmu uvidíme. 

O režii filmu se postará Akiva Schaffer, člen populárního komediálního tria The Lonely Island a režisér komedií Sousedská hlídka (2012) a Popstar: Vše pro slávu (2016). O scénář se měli postarat Dan Gregor a Doug Mand (Rychlá rota).

Jedním z hlavních producentů je Seth MacFarlane, tvůrce a hvězda seriálu The Orville (2017).

Paramount uvede reboot Bláznivé střely 18. 7. 2025.