Chris Pine, který se snad jednoho krásného dne vrátí do případného pokračování fantasy Dungeons & Dragons: Čest zlodějů, už příští měsíc uvede svůj celovečerní režijní debut jménem Poolman, v němž si sám zahraje hlavní roli. Studio Vertical v rámci toho vydalo zbrusu nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hvězdně obsazený snímek se již objevil na loňském filmovém festivalu v Torontu, kde se však dočkal především negativních reakcí, někteří dokonce během promítání opustili kino. Na agregátoru Rotten Tomatoes tak má film momentálně od kritiků bídných 23 %.

Příběh se každopádně zaměří na zoufalého snílka a rádoby filozofa Darrena Barrenmana (Pine), který svůj čas tráví tím, že se stará o bazén v obytném domě Tahitian Tiki v Los Angeles. Následně přichází na scénu femme fatale jménem June Del Rey (DeWanda Wise), od které dostane Darren za úkol odhalit pravdu ohledně podezřelé obchodní dohody, z níž se zřejmě vyklube největší vodní podvod v dějinách města. Se svými sousedy a přáteli Jackem (Danny DeVito) a Diane (Annette Bening) se Darren hodlá postavit zkorumpovaným politikům a chamtivým developerům, aby své město zachránil.

Jsme každopádně zvědaví na to, jaké bude přijetí od diváků, až se snímek příští měsíc dostane do kin. 

Chris Pine je zodpovědný jak za režii, tak i scénář, na němž spolu s ním ještě pracoval také Ian Gotler (Mantivities).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jennifer Jason Leigh, John Ortiz, Ray Wise, Juliet Mills, Evan Shafran, Hollis W. Chambers, Christopher Chen, Armie Hicks Jr., Laurent Schwaar a Ren Burttet.

V amerických kinech se snímek objeví 10. 5. 2024, o české premiéře pořád ještě nemáme informace.