Za necelé dva měsíce uvede Chris Pine (Dungeons & Dragons: Čest zlodějů) svůj celovečerní režijní debut v podobě komedie Poolman, ve které si zároveň zahrál i hlavní roli. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Těšit se můžeme na příběh Darrena Barrenmana (Pine), zoufalého snílka a rádoby filozofa, který tráví dny tím, že se stará o bazén v obytném domě Tahitian Tiki ve slunném Los Angeles, zároveň ale také bojuje za to, aby se jeho rodné město stalo lepším místem k životu. Jednoho dne ale přijde na scénu femme fatale jménem June Del Rey (DeWanda Wise), od které dostane Darren za úkol odhalit pravdu ohledně podezřelé obchodní dohody, z níž se zřejmě vyklube největší vodní podvod v dějinách Los Angeles. Se svými přáteli Jackem (Danny DeVito) a Diane (Annette Bening) se Darren proto bude muset postavit zkorumpovaným politikům a chamtivým developerům, aby své město zachránil. 

Chris Pine se postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracoval Ian Gotler (Mantivities).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jennifer Jason Leigh, John Ortiz, Ray Wise, Juliet Mills, Evan Shafran, Hollis W. Chambers, Christopher Chen, Armie Hicks Jr., Laurent Schwaar a Ren Burttet.

V amerických kinech se snímek objeví 10. 5. 2024, zda se film dostane také k nám, se necháme překvapit.