Po dlouhých třiceti letech se nám vrací zpátky do akce starý dobrý Axel Foley (Eddie Murphy), aby nám všem dokázal, že ještě nepatří do starého železa. Netflix se pochlubil dalším trailerem na akční komedii Policajt v Beverly Hills: Axel F, která mnohé diváky jistojistě nakopne pořádnou dávkou nostalgie. Kdo ví, možná i vy jste si během sledování začali pobrukovat onen slavný hudební motiv, který opravdu nepochází z Crazy Froga! Na trailer se můžete podívat výše.

Axel se každopádně vrací do Beverly Hills, kde bude muset čelit nové hrozbě. Bude se však jednat o náležitě osobní záležitost, protože v nebezpečí se ocitne jeho dcera Jane (Taylour Paige). Axel proto bude muset spojit síly s novým parťákem, kterým se stane detektiv Bobby Abbott (Joseph Gordon-Levitt). Chybět ale samozřejmě nebudou ani jeho staří kumpáni Billy Rosewood (Judge Reinhold) a John Taggart (John Ashton). Na všechny tak čeká nové dobrodružství plné akce a humoru, během něhož odkryjí tajemné spiknutí. Tak snad to bude comeback náležitě uspokojivý! 

Režii si tentokrát vzal pod palec Mark Molloy, pro něhož bude film celovečerním debutem. Na scénáři se podíleli Josh Appelbaum, Will Beall, André Nemec a Daniel Petrie Jr., poslední zmíněný napsal i legendární první díl z roku 1984.

Dále se můžeme těšit na herce jako Kevin Bacon, Paul Reiser, Bronson Pinchot, James Preston Rogers a Damien Diaz.

Na Netflixu od 3. 7. 2024.