Ještě před premiérou druhého dílu Venoma, který nese název Venom: Let There Be Carnage, se předpokládalo, že po prvním víkendu se budou box office čísla pohybovat někde kolem 65 milionů dolarů. Film však zcela překonal veškerá očekávání, protože za pouhý víkend se mu podařilo vydělat až 90,1 milionů, což je pro film, jehož produkce probíhala během pandemie, opravdu parádní číslo. Díky tomu tak pokračování svým výdělkem za otevírací víkend překonalo nejen první díl, ale i tehdy očekávanou marvelovku Black Widow, která za onen první víkend vydělala 81 milionů. 

Nutno ovšem dodat, že Black Widow byla zároveň uvedena i na Disney+, což mohlo filmu komerčně kapánek uškodit. Druhý díl Venoma bude však kinovou exkluzivitou. Film tak aspiruje na to stát se novým box office králem, ovšem k tomu bude muset sesadit marvelovku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, která zatím celosvětově vydělala až 386 milionů. Opravdovým soupeřem bude pro druhého Venoma ale nová bondovka Není čas zemřít, která již vydělala přes 100 milionů dolarů. Toto číslo se navíc po nadcházejícím víkendu ještě navýší, protože 8. 10. půjde film do amerických kin. Navíc se během října dočkáme i filmů jako Duna a Halloween zabijí, které rozhodně také nějaký ten peníz vydělají. 

Na Rotten tomatoes má druhý Venom momentálně 58 % od kritiků a 85 % od diváků, přičemž nějak podobně si i vedl díl předešlý. Zajdete na nového Venoma do kina?