Podivně stylizované komiksy si vždy najdou své publikum. To by mohlo platit i pro Kickstarterový komiks FLORAFORM od umělce Jamec Lloyda. Ten ve svém scifi díle vsadil na velice jednoduchý a podivně barevný vizuál, který bije do očí. Sám autor přiznává, že je zde patrná lehká inspirace některými seriály z produkce Adult Swim (Rick and Morty, Mr. Pickles).

FLORAFORM je samostatná sci-fi grafická novela, která je spíše pro starší čtenáře. Hlavním hrdinou je vesmírný průzkumník, který objeví a navštíví mimozemskou planetu. Odhalí zdě podivnou rostlinu, která dokáže přenášet 3 sekundy do budoucnosti. Problémy začnou, když se velká korporace rozhodne přizpůsobit rostlinu na osobní účely. Rebelové z planety s tímto nesouhlasí a začnou rostliny vypalovat. To si korporace nenechá líbit a posílá na planetu vojenskou jednotku.

Komiks by měl obsahovat 36 barevných stran a měl by být svázán v lesklém laminovaném krytu. Autor zmiňuje, že vše je hotovo a jediné, co zbývá udělat, je poslat komiks do tisku. Za 12 dní vybral 1546 $ z 3200$. Vypadá to tedy, že by kampaň mohla být úspěšná.

Špatná zpráva pro všechny mimo Spojených států je, že James Lloyd nechce posílat fyzické vydání do ostatních zemí. Kampaň se tedy týká převážně obyvatelů USA. Pokud ale přispějete 5 $, dostanete elektronickou kopii a s tou by neměl být problém ve všech státech světa. Dočkat bychom se mohli už v květnu/máji tohoto roku.