Už za pouhé dva týdny se v hrané podobě vrátí milovaná Addamsova rodina v podobě seriálu Wednesday, který se zaměří titulní a sympaticky depresivní holčinu v podání Jenny Ortegy. Po několika trailerech a klipech se nám ale tentokrát Netflix rozhodl ukázat, jak vlastně bude vypadat úvodní znělka celého seriálu, která by měla hrát na začátku každé epizody. Celou si ji tak můžete pustit výše.

A pokud jste si při prvních několika sekundách hned říkali něco jako: „Hmm, to zní strašně jak něco od Dannyho Elfmana,“ tak vězte, že máte pravdu! Talentovaný Danny Elfman se skutečně postaral o kompletní hudbu k celému seriálu. Však také není divu, na režii Wednesday se podílel i legendární Tim Burton, pro kterého je Elfman v podstatě takovým dvorním skladatelem. 

Celá znělka je tak řádně pochmurná a temná, ale v podstatě takovým tím hravým způsobem, který má Burton tak rád. Těšit se samozřejmě můžeme na morbidně zábavnou podívanou, která k Addamsovým zcela neoddělitelně patří.

A i přestože v seriálu uvidíme všechny její členy, samotný příběh se bude točit primárně kolem Wednesday, která zkrátka nemůže najít školu, kde by zapadla a našla si přátele. Proto ji její rodiče Morticia (Catherine Zeta-Jones) a Gomez (Luis Guzmán) pošlou do akademie Nevermore, kde se snad věci změní k lepšímu.

Pro oba její rodiče je Nevermore významné místo, protože právě tam se spolu seznámili a zamilovali se do sebe. Na akademii tak v sobě mladá Wednesday začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které budou rázem vystaveny zkoušce. Jakási zlá a monstrózní síla totiž začne v místním městečku vraždit lidi. Co je ona entita zač? A jak s tím souvisí více než 20 let stará záhada, do které jsou zapleteni oba její rodiče? 

Kromě výše zmíněných postav se samozřejmě můžeme těšit také na strýčka Festera v podání Freda Armisena, dále na Pugsleyho (Isaac Ordonez) a starou dobrou uťatou ruku jménem Věc.

Dále v seriálu uvidíme Christinu Ricci, která Wednesday skvěle ztvárnila v obou dvou filmech Addamsovy rodiny od Barryho Sonnenfelda z 90. let. V seriálu si tentokrát zahraje postavu jménem Marilyn Thornhill.

Za celou sérií stojí scenáristé Alfred Gough a Miles Millar.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 11. 2022.