Seriál Mandalorian je bezpochyby velice úspěšný, o tom se tady nemusíme vůbec přít. Sklízí vysoká hodnocení jak od fanoušků, tak od kritiků. Dostal se do povědomí mnoha lidí, kteří se předtím o vesmír Star Wars příliš nezajímali. Může za to hlavně postava The Child známější pod neoficiálním jménem Baby Yoda. Ta se dostala i mimo fandom a v podobě memů se rychle rozšířila mezi velkou část uživatelů internetu.

To však nemusí stačit. Po tom co skončila první série někteří lidé začali okamžitě rušit svoje předplatné na Disney+. Víme to, protože se neostýchali pochlubit na sociálních sítích. Tady máte pár příkladů za všechny.

Samozřejmě, že příspěvky na sociálních sítích nejsou žádnou bernou mincí a nenahradí nějakou statistiku. O něčem to však vypovídá. Například o tom, že obsah této platformy nemusí být pro začátek tak silný, aby si udržel předplatitele dlouhodobě. Uvidíme, jak se věci kolem Disney+ budou vyvíjet a jak to ovlivní tohoto giganta v nadcházejících „streamovacích válkách“, kdy o peníze předplatitelů začne bojovat například i HBO Max.