Už na konci měsíce se dočkáme nového komediálního thrilleru, který ponese název Emergency. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Kunle a jeho nejlepší přítel Sean jsou oba finišující studenti na vysoké škole a chystají se vydat na velkolepou noc jarních večírků. Sean má celou noc řádně naplánovanou, včetně každé party, kterou na jejich „legendárním turné“ musí navštívit. Kunle je ale na dně, v hlavně má především své experimentování, které by mu mělo zajistit dobrou práci, jakmile školu dokončí. Následně ale najdou u sebe na bytě bezvědomou opilou dívku, kterou nikdo z nich nezná. Oba ale nemají absolutní tušení, jak se tam mohla dostat. Zprvu začnou přemýšlet nad tím, že jednoduše zavolají polici, ale to by mohlo vzbudit až příliš mnoho otázek. Spolu s jejich kamarádem Carlosem se tak rozhodnou vymyslet důmyslný plán. 

Sean, Kunle a Carlos se rozhodnou naložit opilou dívku do dodávky a odvést ji někam do bezpečí, kde se o ni nebudou muset starat. Tím by se tak svého problému měli s pohodou zbavit a vrátit se ke svému plánu. Má to ale jeden dost zásadní háček. Onu dívku, která se jmenuje Emma, začne s obavami hledat její dobrá kamarádka Maddy. Následně se rozhodne, že její polohu zjistí skrze mobilní aplikaci. Jak to ale asi bude vypadat, když Maddy uvidí tři mladíky, kteří vynáší její bezvědomou kamarádku z dodávky někam pryč? Jedno je každopádně jisté. Věci pro ústřední trojici rozhodně tak jednoduché nebudou, přičemž všechno se ještě více zkomplikuje.

O režii snímku se postaral Carey Williams, který se taktéž podílel na povedeném seriálu Banshee Origins z roku 2013. Scénář zas zpracovala KD Davila, jejíž snímek Vydrž byl nominován na Oscara v kategorii Nejlepší krátkometrážní film. Ve filmu se dočkáme herců jako RJ Cyler, Donald Elise Watkins, Sebastian Chacon, Sabrina Carpenter, Maddie Nichols, Madison Thompson a Diego Abraham.

Oficiální premiéra je stanovená na 27. 5. 2022.