Před dvěma dny jsme se konečně dozvěděli finální termín premiéry filmu Wonder Woman 1984. Ten by se měl objevit od 16. prosince/decembra v kinech a od 25. prosince/decembra na službě HBO Max. O měsíc později od premiéry na HBO Max se Wonder Woman 1984 nakonec objeví i v digitální distribuci.

Přečtěte si také: Wonder Woman 1984 dostala definitívny dátum premiéry. Bude aj v kinách

Pokud máte superhrdinku Wonder Woman rádi a už se nemůžete nového filmu dočkat, máme pro vás malý tip, jak si čekání zkrátit. Během tohoto týdne vydalo nakladatelství BB art nový komiksový svazek s názvem Wonder Woman 5: Tělo od legendárního komiksového scénáristy Briana Azzarella (Joker, 100 nábojů) a kreslíře Cliffa Chianga, který svou kresbou přidal na příjemné retro atmosféře. Svazek obsahuje souhrnné vydání Wonder Woman: Tělo (čísla 24–29), Wonder Woman č. 23.2: Prvorozený a zavede nás do války o Olymp.

„Aby zachránila dítě, které Zeus počal s lidskou dívkou, porazila Prvorozeného i svého nevlastního bratra. Zabila boha, aby zachránila životy milionů lidí. Naplnila prastaré proroctví a zahájila počátek zcela nové éry.

Jmenuje se Wonder Woman a je Válkou.

Doslova.

Poté, co obětovala život svého přítele a mentora Árese, se na Olympu uvolnilo místo, pro ni rezervované. Je nyní bohyní války, ať se jí to líbí nebo ne.

Jenže mnoha bohům a bohyním se ta představa zamlouvá ještě méně. Její sestra Svár se chce pomstít za smrt starého Války. Věštkyně Cassandra chce využít Wonder Woman a její přátele jako svůj klíč k Olympu. A zajatý Prvorozený si nedopřeje klidu, dokud nebudou všichni Olympané mrtví, počínaje Apollónem, posledním bohem sedícím na trůnu.

Válka je peklo. A dokonce i nebesa brzy zjistí, že horší než peklo je hněv zhrzené Wonder Woman…“

Komiksový svazek Wonder Woman 5: Tělo vyšel s českou lokalizací od Pavla Švandy 18. listopadu/novembra 2020. První týden ho můžete zakoupit s 30% slevou u komiksového prodejce Comicspoint. K dispozici je brožovaná, vázaná nebo limitovaná edice, která obsahuje alternativní obálku a certifikát.