MCU nám příští rok na jaře nadělí novou týmovku. Tentokrát však není řeč o Avengerech, místo toho na scénu nastoupí partička antihrdinů a bývalých marvelovských padouchů, kteří se sejdou ve snímku Thunderbolts*. A nyní zde konečně máme první pořádnou upoutávku, která je sice „jenom“ teaser trailer, ale fanoušci se dočkají více než 3minutové nálože. Podívat se na ni můžete výše.

Ve filmu se nám vrátí řada známých postav z předchozích MCU titulů, jmenovitě se vrací Florence Pugh jako Yelena Belova, Sebastian Stan jako Bucky Barnes alias Winter Soldier, David Harbour jako Red Guardian, Hannah John-Kamen jako Ghost, Olga Kurylenko jako Taskmaster, Wyatt Russell jako U.S. Agent a konečně Julia Louis-Dreyfus jako Valentina Allegra de Fontaine, která partu zřejmě využije pro CIA operace. 

V traileru se také mihne postava jménem Bob, kterého hraje Lewis Pullman. Na první pohled se sice může zdát, že jde o neškodného joudu, ale ve skutečnosti by se mělo jednat o Sentryho, mocného superhrdinu se silou „milionu vybuchujících sluncí“, který je v podstatě takovou marvelovskou verzí Supermana. Stále ale těžko říct, jakou roli vlastně ve filmu sehraje.

Ze snímku je zřejmé, že nebude chybět jak uzemněná akce, tak ani vtípky mezi jednotlivými antihrdiny. Je také zajímavé, že snímek má ve svém názvu z jakéhosi důvodu „hvězdičku“. Chystají na nás snad tvůrci vybalit to, že nakonec nepůjde o definitivní název? Holt uvidíme, třeba nám dá odpověď další trailer, který snad odhalí i více z děje. 

O režii se postaral Jake Schreier, který je zodpovědný za snímky jako Robot a Frank (2012) a Papírová města (2015). Na scénáři postupně pracovali Eric Pearson (Black Widow), Lee Sung Jin (Ve při) a Joanna Calo (Medvěd).

Snímek do našich kin dorazí 1. 5. 2025.