Režisér Ethan Coen už se svým bratrem připravuje další společný projekt, ale ještě předtím nám nadělí svůj sólo film, kterým bude nacházející a hvězdně obsazená komedie jménem Panenky na útěku. Studio Focus Features se nedávno pochlubilo novým oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Hlavními hrdinkami se stanou dvě mladé ženy jménem Marian (Geraldine Viswanathan) a Jamie (Margaret Qualley), které se rozhodnout strávit nějaký čas na Floridě. Na nějakou poklidnou dovolenou ale můžou rovnou zapomenout, protože v jedné z místních autopůjčoven dostanou vozidlo, v němž se nachází tajemný kufřík. A přesně po něm pase také nebezpečná a trochu zoufalá partička gangsterů, která už brzy bude oběma ženám v patách. Marian a Jamie se tak během své cesty pokusí z této situace vybruslit. Ale ideálně s oním kufříkem stále v rukách. 

Ethan Coen se postaral jak o režii, tak i o scénář, na němž ještě pracoval se svou ženou Tricií Cooke.

Dále se ve snímku objeví hvězdy jako Beanie Feldstein, Matt Damon, Pedro Pascal, Annie Gonzalez, Joey Slotnick, Bill Camp, Colman Domingo, Connie Jackson a C.J. Wilson.

V našich kinech se snímek objeví až 21. 3. 2024.