Pamatujete na ikonický snímek Pan a paní Smithovi (v originále Mr. & Mrs. Smith) z roku 2005, v němž si bok po boku zahráli Brad Pitt a Angelina Jolie? Právě motivy této akční romantiky se studia Amazonu chystají vytvořit seriál, který dvojici nájemných vrahů v utajení dodá nejen zbrusu nový nádech, ale také tváře.

Zatímco postavu Jane, okouzlující vývojářky počítačových systémů, ztvární Phoebe Waller-Bridge, do role Johna, mladého a úspěšného obchodníka v oblasti nemovitostí, se vtělí Donald Glover. Oba herci se navíc podle všeho budou podílet na scénáři. Nejedná se však o jejich první zkušenost se scenáristikou. Glover například stojí za seriálem Atlanta (2016), Waller-Bridge naopak nese značný kus podílu na příběhu Potvory (2016), kde si zahrála hlavní protagonistku. 

Přečtěte si také: Produkce sequelu akčního sci-fi Ready Player One je oficiálně potvrzena, snímek se nachází v rané fázi vývoje

Showrunnerkou seriálu bude Francesca Sloane. „Pan a paní Smithovi jsou ikonická značka a nemůžeme se dočkat, co s ní Donald, Phoebe a Francesca udělají,“ komentuje Jennifer Salke, generální ředitelka Amazon Studios. „Jsme nadšeni že s nimi můžeme spolupracovat, stejně tak jako se skvělými partnery z New Regency,“ dodává.

Nový seriál by měl k divákům dorazit v roce 2022, a to pomocí streamovací služby Amazon Prime Video. Projekt vzniká v koprodukci s producentem původního filmu. Ten s rozpočtem přesahujícím 110 mil. USD vydělal v kinech více než čtyřnásobek. Zda se do těchto astronomických výšin vyhoupne i chystaný seriál, zatím zůstává ve hvězdách.