Třetí díl Venoma patří mezi šťastlivce, kterým se i navzdory momentální stávce scenáristů úspěšně rozjela hlavní část produkce. Krátce po jejím startu se také dostalo na sociální sítě video z natáčení, z něhož se zdá, že třetí díl hned naváže na potitulkovou scénu, které jsme se dočkali ve veleúspěšném snímku Spider-Man: Bez domova (2021).

V ní se Eddie Brock (Tom Hardy) v jakémsi baru dozvídá o existenci MCU hrdinů jako Iron Man a Hulk, přičemž následně padne i Spider-Manovo jméno. Scéna pak končí pasáží, kdy se Eddie opět přemístí zpět do svého vlastního marvelovského univerza, které už k MCU nepatří. Ve vydaném videu níže se Eddie zdá mít stejné šaty, které měl i ve zmíněné potitulkové scéně, tudíž to vypadá, že trojka Venoma na ni skutečně okamžitě naváže.

Pokud všechno půjde podle plánu, natáčení by mělo skončit někdy na začátku letošního podzimu. Jelikož je teď hlavní část produkce v plném proudu, v následujících týdnech bychom se mohli dozvědět další jména herců, kteří se k filmu připojili. Stejně tak by nás také velice zajímalo, kdy si ve filmu tentokrát střihne úlohu primárního záporáka.

Jednoho možného kandidáta zde už ostatně máme. Už nějakou dobu víme, že k filmu se upsal na Oscara nominovaný britský herec Chiwetel Ejiofor (Láska nebeská, Potomci lidí), o němž se šuškalo, že by si mohl zahrát Orwella Taylora, generála armády USA, který se chce Venomovi pomstít za smrt syna. Detaily o příběhu se ale i nadále drží hezky pod pokličkou.

Na palubě filmu je už od půlky jara také další britská hvězda, tou se stala Juno Temple (Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil), která by si ve třetím Venomovi měla zahrát primární ženskou roli. Zatím není známo, o koho přesně půjde, ale podle všeho se bude jednat o postavu z komiksů.

Ze startu natáčení je každopádně bezpochyby nadšený i sám Tom Hardy, který v rámci toho sdílel novou fotku. Ta opět mimo jiné dokazuje, že na sobě má stejné oblečení, které měl i ve zmíněné potitulkové scéně třetího MCU Spider-Mana, 

Příběh opět pochází z hercovy hlavy, ovšem scénář ke třetímu dílu zpracovala Kelly Marcel, která se zároveň chopila i otěží režie. Kromě Venoma se také podílela na psaní filmů jako Zachraňte pana Bankse (2013), Padesát odstínů šedi (2015) a Cruella (2021).

Na třetím díle Venoma dále pracují producenti jako Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal a Hutch Parker.

Snímek dorazí do kin někdy během října/októbra 2024.