Scénář je hotový, herci vybraní a produkce schválena. Režisér James Gunn, který je zároveň jedním z šéfů DC Films, začal konečně natáčet první celovečerní DCU titul, jenž donedávna nesl název Superman: Legacy. Gunn ale v rámci svého příspěvku na Instagramu, kde o padnutí první klaply informoval, uvedl, že snímek nakonec bude mít jiný název. Zkrátka a jednoduše se bude nazývat ,,SUPERMAN“.

Zajímavé také je, že natáčení začalo 29. února, kdy sám Superman slaví narozeniny. Gunn však v příspěvku tvrdí, že to byla jen náhoda a nic takového předem naplánoval. Režisér také zároveň potvrdil, že film do našich kinosálů dorazí příští rok v létě. Teď už musíme jen doufat, že se mezitím nic nepokazí. 

Jak už dávno víme, nebude se jednat o žádný origin story. Supermana (David Corenswet) budeme už sledovat v době, kdy se snaží najít rovnováhu mezi svým posláním létajícího superhrdiny a prací u Daily Planet jako Clark Kent.

Bližší detaily o příběhu zatím neznáme, těšit se ale také například můžeme na jeho lásku Lois Lane (Rachel Brosnahan), jeho parťáka Jimmyho Olsena (Skyler Gisondo) a samozřejmě i na jeho arci-nepřítele Lexe Luthora (Nicholas Hoult).

Nějakou dobu kolovaly zvěsti o tom, že snímek bude mít vyloženě masivní rozpočet, údajně kolem 364 milionů dolarů. James Gunn ale tyto drby popřel. 

Dále se můžeme těšit na přítomnost herců jako Anthony Carrigan (Metamorpho), Edi Gathegi (Mister Terrific), Nathan Fillon (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl), Terence Rosemore (Otis), Maria Gabriela de Faria (Engineer) a Sara Sampaio (Eve Teschmacher). Gunn si kromě režie vzal pod palec i scénář.

Pokud vše půjde dobře, snímku se dočkáme 10. 7. 2025.