Filmař Jordan Peele se v první půlce minulého desetiletí proslavil především komediální sérii Key & Peele, kterou sdílel ještě s komikem Keeganem-Michaelem Keyem. Série zábavných skečů zaznamenala obrovský úspěch i u nás, přičemž to pro oba tvůrce otevřelo vrata pro mnohem větší projekty. Jordan Peele se následně vydal za kariérou filmového režiséra a scénáristy, přičemž v roce 2017 světu představil svůj režijní debut, který nesl název Uteč. Originální horor, ve kterém ztvárnil hlavní roli Daniel Kaluuya, byl natolik úspěšný, že dokonce získal hned několik oscarových nominací. Peele ale má očividně hororový žánr v oblibě, v roce 2019 zas vydal horůrek My, který se sice dočkal řady pozitivních reakcí, ale zdaleka se nejednalo o takový úspěch, jako tomu bylo v případě jeho prvního zrežírovaného filmu. Brzy se ale od Peela dočkáme jeho třetího filmu. Tipnete si žánr? Máte tři pokusy. Ano, bude to další horor. 

Nadcházející film Jordana Peela ponese název Nope, přičemž se v něm opět objeví herec Daniel Kaluuya. Společnost Variety nedávno oznámila, že natáčení konečně skončilo, tudíž film nyní míří do postprodukce. O samotném ději nevíme vůbec nic, Jordan Peele si dává pozor, aby předčasně nic neuniklo, nicméně jsme se již dočkali první fotky, jež je i součástí oficiálního plakátu, na kterou se můžete podívat níže. Že by mimozemšťani? Ať už se bude jednat o cokoliv, Peelův specifický styl dává příslib další originální podívané. Na filmu mimo jiné pracoval i známý švédský kameraman Hoyte van Hoytema, který se proslavil především díky nejnovějším filmům Christophera Nolana, jmenovitě Interstellar, Dunkerk a Tenet. 

Ve filmu bychom mimo jiné měli vidět herce jako Steven Yeun, Keke Palmer, Barbie Ferrera, Brandon Perea a Michael Wincott. Premiéry filmu se dočkáme 22. 7. 2022. Tudíž by v nejbližší době mohl vyjít i nějaký ten první teaser trailer.