Co je třeba k tomu, abyste mohli nahlédnout do jiných dimenzí a alternativních realit? Možná dosažení nirvány? Nalezení kouzelné skříně? Inu, v případě chystaného komediálního seriálu Slip, o který se postarala herečka Zoe Lister Jones, to je zkrátka a dobře jen fakt dobrý sex. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Mae (Jones), která si sice žije poklidným a vcelku spokojeným životem, ale začíná mít pocit, že ve svém manželství upadla do jistého stereotypu, kvůli němuž pomalu ztrácí radost ze života. Jednoho večera se tak seznámí s chlapíkem jménem Eric (Amar Chadha-Patel), se kterým následně skončí v posteli. Druhý den ráno na ni ale čeká pořádné překvapení. Zjistí, že procitla v jiné realitě, ve které už je za Erica dávno provdaná. 

Řádně šokovaná Mae se poté vydá zpět ke svému manželovi Elijahovi (Whitmer Thomas)z původní reality, ale zjistí, že ten má už vlastní rodinu. Obrátí se proto na svou kamarádku Ginu (Tymika Tafari), aby jí pomohla zjistit, co se to vlastně děje. Mae následně odhalí, že má schopnost cestovat mezi jinými dimenzemi a realitami. A aby mezi nimi mohla přeskakovat, stačí jenom dosáhnout orgasmu.

Z traileru je patrné, že Mae se posléze vydá na sexuální dobrodružství mezi jednotlivými dimenzemi, ale tak nějak cítí, že do nich skutečně nepatří. Následně si uvědomí, že se chce vrátit do své původní reality, což ale nebude vůbec jednoduchý úkol. Znovu se tak snaží navázat kontakt s Elijahem, který ji ale v žádné z navštívených dimenzí nezná. Ovšem Mae se vzdát nehodlá.

Zoe Lister Jones si tak celý seriál vzala kompletně pod palec, kromě hlavní role se ujala také otěží scenáristky a režisérky. V minulosti například natočila snímky jako Akordy na kordy (2017) a Jak to skončí (2021).

Dále se v seriálu představí herci jako Chris Bacchus, Emily Hampshire, Lily Gao, Lauren Collins a Joyce Rivera.

Oficiální premiéra na službě The Roku Channel je stanovená na 21. 4. 2023.