Marvel konečně vydal plnohodnotný oficiální trailer na nadcházející šestidílný seriál jménem Ms. Marvel, na který se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou dívku jménem Kamala Khan (Iman Vellani), Američanku s původem v Pákistánu, která už dlouhou dobu má za hrdinku Carol Danvers, taktéž známou jako Captain Marvel. Bohužel si také uvědomuje, že jaksi stále nemůže nikam zapadnout, přičemž její život se nezdá být ničím výjimečným. To se však v brzké době změní, Kamala v sobě totiž probudí nadpřirozené superschopnosti, se kterými se následně bude muset pustit do boje s neznámou hrozbou. Trailer má částečně komiksovou podobu, aby mohlo být jasněji ustanovené, že Kamala je zároveň opravdu velkou fanynkou komiksového světa a popkultury obecně. Získání superhrdinských shcopností je pro ni tudíž splněným snem. Ale nebude toho na ni nakonec přeci jenom moc? 

Ms. Marvel se v původních komiksech objevila už v roce 1977, nicméně seriál si posvítí na její modernější verzi, která vznikla až v roce 2013. Pozor, nepleťte si to s pokrčováním Captain Marvel. Další dobrodružství Carol Danvers se totiž bude jmenovat The Mavels, přičemž toho se dočkáme až v roce 2023. Ke Kamale se každopádně ještě přidají další herci a postavy, například Saagar Shaikh jako její starší bratr Aamir, Mohan Kapur a Zenobia Shroff jako její rodiče Muneeba a Yusuf, Matt Lintz jako její nejlepší přítel Bruno a Aramis Knight jako bojovník se zločinem, jenž je známý jako Red Dagger.

Tvůrkyní a hlavní scénáristkou se stala Bisha K. Ali, která se již podílela na tvorbě MCU seriálu Loki z minulého roku. O režii se postarali Adil El Arbi, Bilall Fallah, Meera Menon a Sharmeen Obaid-Chinoy. Seriálu jsme se měli původně dočkat už během roku 2021, ovšem premiéra musela být kvůli pandemii koronaviru odložena na letošní léto.

Premiéra je tak stanovená na 8. 6. 2022.