V úterý 27. října/októbra se videoherní svět dočkal další smutné zprávy. Nejočekávanější hra tohoto roku, Cyberpunk 2077, byla opět odložena z důvodu dalšího testování na všech platformách. Samotný odklad je však tentokrát jen o tři týdny, takže bychom se samotné hry měli dočkat 10. prosince/decembra 2020.

K videohře se samozřejmě váže nějaký ten merchandising a tím nejzajímavějším je asi obrovský lorebook od vydavatelství Dark Horse Comics s názvem The World of Cyberpunk 2077. Pokud se o tuto knihu nějak zajímáte, tak asi tušíte, že tento titul vyjde oficiálně i u nás s českou lokalizací od Filipa Ženíška (překladatel hry). Lorebook mělo vydávat nakladatelství Fantom Print a CREW pod názvem Svět hry Cyberpunk 2077 právě v původní datum vydání hry, tudíž 19. listopadu/novembera 2020. Dočká se však i tato kniha dalšího odkladu?

Přečtěte si také: Oznámena kompletní edice hitu Cyberpunk 2077 s bonusy

Naštěstí ne, nedočká. Během včerejšího dne tuto informaci oznámil šéf nakladatelství CREW, Jiří Pavlovský, na jejich webových stránkách. Tři týdny před vydáním hry se tedy budete moci zasvětit do světa Cyberpunku 2077. Budou na vás čekat informace o frakcích, městských částech, korporacích, ganzích, vylepšeních a vlastně o celém vesmíru této videohry. To vše ve formátu 229 x 305 mm (větší než A4) a 192 stranách.

Pokud knihu stále nemáte předobjednanou, můžete tak učinit buďto na eshopu nakladatelství CREW nebo Fantom Print. Cena u obou nakladatelstvích je nastavená na 519 korun. Na produktové stránce prvního zmiňovaného vydavatelství máte navíc k dispozici krátkou ukázku.