Před pár týdny se Peacock pochlubil prvním teaserem na nadcházející slibně vyhlížející seriál jménem Mrs. Davis, ve kterém nás čeká velká bitva mezi vírou a technologií. A nyní na nás služba konečně vybalila plnohodnotný trailer, který nám ukáže, na co se vlastně můžeme těšit.

Jak už dlouho víme, příběh nás zavede do světa, který začne postupně ovládat vyspělá umělá inteligence jménem Mrs. Davis. A to prostřednictvím jakýchsi bezdrátových sluchátek, přes které ke svým ovečkám promlouvá. Jak bylo z předešlého teaseru patrné, mnozí lidí kouzlu umělé inteligence zcela propadnou, v rámci čehož ji začnou vyloženě uctívat. To se ale ani trochu nelíbí hlavní hrdince celého seriálu, kterou se stane drsná jeptiška Simone (Betty Gilpin). Ta se rozhodne, že se ve jménu Páně onomu zlovolnému technologickému pokroku postaví. K tomu ale bude samozřejmě potřebovat spojence. 

Parťákem v tomto přetěžkém úkolu se tak například stane chlapík jménem Wiley (Jake McDorman), Simonina známost z minulosti. Zneškodnění Mrs. Davis se ale zdá být nadlidským cílem, protože tato umělá inteligence je nejenom vševědoucí, ale zároveň si i moc dobře uvědomuje, že po ní Simone jde. A co hůř, ona dokonce chce, aby po ní Simone šla. Můžou být vyhlídky ještě horší?

Ano, Mrs. Davis totiž začne Simone prostřednictvím ostatních uživatelů podsouvat, že jedině ona jí dokáže pomoci v hledání Svatého grálu. Víra odhodlané jeptišky tak bude vystavena pořádné zkoušce. Podle tvůrců se každopádně můžeme těšit na zkoumání sváru mezi vírou a technologií, která přejde v ,,epickou bitvu biblických rozměrů.“ A po zhlédnutí nového traileru musíme říct, že tomu docela věříme. 

Tvůrci a hlavními scenáristy se stali Damon Lindelof a Tara Hernandez. Lindelof pracoval na scénáři k seriálům jako Ztraceni, Pozůstalí a Watchmen, Hernandez zas napsala mnoho epizod pro populární sitcom Teorie velkého třesku a podílela se i na výrobě jeho spin-offu Malý Sheldon.

O režii jednotlivých epizod se postarali Alethea Jones, Frederick E.O. Toye a Owen Harris.

Dále se dočkáme herců jako Ben Chaplin, Tom Wlaschiha, Margo Martindale, Mathilde Ollivier, Barry Livingston, Darri Ingolfsson a Katja Herbers.

Oficiální premiéra na Peacocku je stanovená na 20. 4. 2023.