Už za tři měsíce se dočkáme jednoho z nejočekávanějších psychologických thrillerů letoška, která nese název Don't Worry Darling. Jedná se o druhý film, který natočila herečka Olivia Wilde. Prvním byla teen komedie Šprtky to chtějí taky z roku 2019, ovšem tentokrát se tvůrkyně ponoří do trochu temnějších vod. Na její nadcházející snímek taktéž vyšel pohyblivý plakát, který si můžete prohlédnout (respektive si ho pustit) níže. Příběh se zaměří na Alici (Florence Pugh) a Jacka (Harry Styles), mladý a zamilovaný pár, kterému se jednoho dne nesmírně poštěstí. Oba se totiž stanou součástí na první pohled dokonalé experimentální komunity ve stylu 50. let jménem Victory, kterou vede firma, v níž muži pracují na přísně tajném projektu jménem Victory Project.

Celou společnost má na starost charismatický Frank (Chris Pine), který je zároveň i motivačním řečníkem. Zatímco manželé tráví každý den v ústředí projektu Victory a pracují na „vývoji progresivních materiálů“, jejich manželky, včetně Frankovy elegantní partnerky Shelley (Gemma Chan), mohou trávit čas užíváním si krásy, luxusu a pohodlí jejich komunity. Život je to dokonalý, přičemž komunita uspokojuje potřeby každého rezidenta. Jediné, co na oplátku firma požaduje, je diskrétnost a nezpochybnitelná oddanost projektu Victory. Ale znáte to, pokud je nějaké místo až příliš perfektní, většinou se na něm ukrývá nějaké hrozivé tajemství. A přesně to si začne uvědomovat i Alice, jejíž činy začnou negativně ovlivňovat vztah s Jackem.

Výše uvedený plakát tak jasně symbolizuje, že pod oním na první pohled dokonalým a úžasným povrchem se ukrývá něco strašlivého. A pokud vám samotný děj trochu připomíná Stepfordské paničky, tak vězte, že nejste sami.

Wilde se ujala otěží režie, přičemž ve snímku si taktéž zahraje jednu z primárních rolí. O scénář se zas postarali Carey Van Dyke, Shane Van Dyke a Katie Silberman, která se také podílela na scénáři k výše zmíněné komedii Šprtky to chtějí taky. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako KeKe Layne, Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons a Ari’el Stachel.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 9. 2022.