Letošní Madam Web žádným kinematografickým zázrakem rozhodně nebyla, ale studio Sony má v rámci svých marvelovek stále ještě šanci se vykoupit. Ke konci příštího měsíce totiž dorazí do kin třetí a závěrečný díl Venoma, který ponese podtitul Poslední tanec. A nyní zde máme další plnohodnotný trailer, který si můžete pustit výše.

Opět se tak můžeme těšit na návrat Eddiho Brocka (Tom Hardy) a jeho zubatého symbiontského kámoše, se kterým už zažil mnohé. V nadcházejícím díle ale budou oba čelit té největší hrozbě, která může pro oba skončit katastrofálně. Po Eddiem i Venomovi totiž půjdou představitelé obou jejich světů. A jak se smyčka utahuje, oba dva neobvyklí přátelé budou muset učinit zničující rozhodnutí, které vyústí v jejich poslední společný tanec. 

Trailer se opět chlubí jak akcí, tak i humorem, ale především láká na Venomova stvořitele, ze kterého by se mohl vyklubat primární padouch filmu. A rozhodně to nebude žádné ořezávátko.

Film by měl představit mocného superpadoucha jménem Knull, prastarý král v černém a tvůrce Symbiontů, jenž je vyloženým ztělesněním temnoty a prázdnoty. Je dokonce tak starý a mocný, že jednou pořádně nasekal i samotným Celestiálům.

V upoutávce se pouze mihne, ale možná je to tak dobře. Také to vypadá, že své sluhy vyslal na Zemi, aby od Venoma něco získali. Tak uvidíme, jak si s tím s Eddiem poradí. 

O scénář i režii se postarala Kelly Marcel, která napsala i předešlé dva díly z let 2018 a 2019. Film tak bude jejím režijním celovečerním debutem.

V předních rolích se ještě představí Juno Temple (Fargo), která si má zahrát hlavní ženskou postavu, a Chiwetela Ejiofora (Potomci lidí), z něhož by se mohl vyklubat americký generál Orwell Taylor. Dále hrají Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach a Stephen Graham.

V našich kinech od 24. 10. 2024.