Stanice Showtime se nedávno pochlubila s novým oficiálním trailerem na upírský seriál Ať vejde ten pravý, který bude zároveň adaptací slavné knihy od Johna Ajvide Lindqvista. Podívat se na něj můžete výše.

A pokud jste náhodou viděli slavnou švédskou verzi z roku 2008, možná také uznáte, že seriál oproti ní působí o něco temněji. Zatímco film se spíše zaměřoval na přátelství mezi upírskou dívkou Eli a šikanovaným chlapcem Oskarem, nadcházející americký seriál se bude spíše zaměřovat na samotné upírství a vztah mezi dívkou a jejím otcem. Otázkou zůstává, zda se seriál svou kvalitou vyrovná švédské filmové adaptaci, která slavila úspěch jak v kinech, tak i u kritiků. A to zejména proto, že divákům představila opravdu parádní tajemnou atmosféru a unikátní pohled na upírské téma. 

Příběh seriálu se každopádně zaměří na muže jménem Mark (Demián Bichir), který se stará o svou mladou dceru jménem Eleanor (Madison Taylor Baez). Ta byla před 10 lety přeměněna na upírku, tudíž Mark se stará o to, aby dostávala svůj pravidelný příjem krve. A jedině lidské, protože bez ní by zemřela natrvalo. Zároveň se ale Mark snaží najít na dceřin vampirismus lék, aby mohli žít zcela normálním životem.

Seriál si vzal na starost Andrew Hinderaker, který mu dělá showrunnera. Hinderaker už má s hororovým žánrem určité zkušenosti, je například autorem scénářů ke dvěma epizodám Penny Dreadful. 

O režii pilotního dílu se postaral Seith Mann. Dále se v seriálu představí herci jako Anika Noni Rose, Grace Gummer, Kevin Carroll, Ian Foreman a Jacob Buster.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 10. 2022.