Už za necelé dva týdny se dočkáme premiéry seriálu Peacemaker, ve kterém si John Cena opět nasadí helmu nemilosrdného ochránce míru a vykonavatele tvrdé spravedlnosti. V rámci toho vypustilo HBO Max zbrusu nový trailer, který nám nabídne přesně to, co od seriálu můžeme očekávat – akční sekvence, hláškování a spousta humoru. Podívat se na něj můžete výše. Peacemaker je spin-off na úspěšnou komiksovou jízdu Sebevražedný oddíl od Jamese Gunna, který se postaral i o nadcházející seriál. Zaměří se na Christophera Smithe (John Cena), tedy na schopného Peacemakera, po událostech Sebevražedného oddílu. Ve filmu se zprvu zdálo, že ochránce míru dohrál, ale Amanda Waller s ním očividně má ještě určité plány. 

Peacemaker se proto vrací, aby mohl čelit další velké hrozbě, ovšem zatím stále ještě nevím, jakou bude mít podobu. Jisté je jen to, že seriál se tentokrát zaměří i na Peacemakerův osobní život, dočkáme se v něm totiž nejen jeho polemizování o tom, zda jeho morální zásady jsou opravdu správné, ale i interakcí s jeho otcem. Nemusíme se však bát toho, že by nám oblíbený DC anti-hrdina změknul, tvůrci nám slibují, že se dočkáme další várky jeho morálně pochybných činů, přičemž celý seriál bude navíc okořeněný velkou mírou vulgarismů. Ty se ale Peacemaker pokusí například ve třídě plné dítě, kde vypráví o svých „hrdinských“ skutcích, omezit na minimum. Ale ne úplně, což přirozeně pobouří jednoho z přítomných rodičů. 

Peacemaker však nebude jedinou hvězdou seriálu, bude totiž jednou ze součástí speciálního týmu, do kterého budou ještě patřit postavy jako Leota Adebayo (Danielle Brooks), Emilia Harcourt (Jennifer Holland) a Vigilante (Freddie Stroma), který bude něco jako Peacemakerovým Robinem. Společně tak budou pracovat se žoldákem Clemsonem Murnem (Chukwudi Iwuji), aby zlikvidovali neznámou hrozbu. První série se dočkáme již 13. 1. 2022. Podíváte se?