Disneyho nová verze jeho Strašidelného domů dorazí do kin již příští týden. Bude se jednat o podívanou, na kterou se vyplatí zajít? Toť otázkou, snímek má rozhodně sympatické herecké obsazení. Ale z trailerů to i tak vypadá, že se bude jednat o film, jenž bude spíše mířit na diváky, kteří navštěvují stejnojmennou atrakci v Disneyho zábavních parcích. Venku máme každopádně zbrusu novou upoutávku, na kterou se můžete podívat výše.

Ta nám opět ukáže hlavní protagonisty celého příběhu, kteří budou muset čelit hrůzostrašným nástrahám přepychového sídla v New Orleans. Právě do něho se totiž nastěhuje svobodná matka Gabbie (Rosario Dawson) se svým synem Travisem (Chase Dillon). Sami však na síly zla a temnot stačit nebudou, proto budou muset požádat o pomoc partičku profesionálů. 

Ty všechny nám ukáže i nejnovější trailer. Patří mezi ně Kněz Kent (Owen Wilson), jasnovidka Harriet (Tiffany Haddish), věčně veselý historik a profesor Bruce (Danny DeVito) a odborník na paranormální jevy Ben Matthias (Lakeith Stanfield). Všichni tak budou muset spojit síly, aby duchy a přízraky z onoho strašlivého sídla zahnali.

Jak je ale z nejnovější upoutávky zřejmé, o žádný jednoduchý úkol se rozhodně jednat nebude. Trailer nám ovšem ukáže i jiné známé tváře, jmenovitě Jamie Lee Curtis, která si zahraje madam Leotu, a Jareda Leta, jenž zas ztvární hrůznou entitu jménem The Hat-Box Ghost. A pokud jste si při pohledu na něj hned vzpomněli na zoufalce Morbia, tak se vůbec nedivíme. 

Snímek zrežíroval Justin Simien, který má za sebou filmy jako Dear White People (2014) a Bad Hair (2020). Na scénáři pracovali nejenom D.V. DeVincentis a Katie Dippold, ale také slavný mexický filmař Guillermo del Toro.

Dále se ve snímku dočkáme herců jako Winona Ryder, Hasan Minhaj, Kamran Shaikh, Dan Matteucci a Kurt Yue.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 27. 7. 2023.