Už za pár týdnů bude na Disney+ premiérovat dlouho očekávané pokračování pohádkové komedie Kouzelná romance, které ponese název Disenchanted. Tudíž byl ideální čas na to, aby byl zveřejněn další oficiální trailer, který nám o hlavním ději odhalí dalších několik informací. Podívat se na něj můžete výše.

Jak už nějakou dobu víme, hlavními postavami se opět stanou princezna Giselle (Amy Adams) a její manžel Robert (Patrick Dempsey), kteří se přestěhovali do Pittsburghu, kde vychovávají dceru Morgan (Gabriella Baldacchino). Z kouzelné a kreslené říše Andalasie je však jednoho dne navštíví jejich staří dobří přátelé, tedy král Edward (James Marsden) a královna Nancy (Idina Menzel). A právě Nancy, která původně pochází ze skutečného světa, Giselle povypráví o tom, jak úžasné to je žít si v pohádkovém světe, jenž je plný draků, kouzel a invazí zlobrů. 

Giselle tak následně zatouží po doslovném pohádkovém životě, protože ten ve skutečném světě zkrátka nemá tu správnou jiskru. Na scénu tak nastoupí čarodějka a intrikářka Malvina Monroe (Maya Rudolph), která dá Giselle možnost učinit kouzelné přání. A naivňoučká princezna má jasno. Přeje si život jako z pohádky.

V rámci toho se tak z jejího domova stane magické místo plné kouzel a mluvících zvířat, přičemž se zdá, že Giselle bude opět konečně šťastná. Má to ale háček. Netuší, že zároveň na ní padla jakási kletba, v rámci které se z ní postupně stává darebná macecha. Robert a král Edward tak mají čas do půlnoci, aby ono nešťastné kouzelné přání zvrátili. Komplikovat jim to ale bude nejenom sama Giselle, ale i záporačka Malvina, která pro celou situaci kuje své vlastní pikle. 

O režii filmu se postaral Adam Shankman, tvůrce snímků jako Dlouhá cesta, Hairspray a Pohádky na dobrou noc. O scénář se postarali Brigitte Hales, Richard LaGravenese, Scott Neustadter a Michael H. Weber.

Oficiální premiéra na Disney+ je stanovená na 18. 11. 2022.