Už v půlce letošního jara James Gunn potvrdil, že v jeho chystaném snímku Superman: Legacy se objeví Jimmy Olsen, fotograf a reportér pracující pro Daily Planet, který byl superhrdinovým dobrým přítelem. Obsazení filmu, které odstartuje chystané DCU, se nám v posledních měsících hezky rozrostlo. A nyní už také konečně víme, kdo vlastně zmíněného reportéra ztvární.

Novým Olsenem se stane Skyler Gisondo, sedmadvacetiletý Američan, který se objevil v komediích jako Šprtky to chtěj taky (2019) a Lékořicová pizza (2021). Jistou stopu už navíc zanechal v Marvelu, ve snímku Amazing Spider-Man (2012) si totiž zahrál bratra Gwen Stacy. Dále má za sebou role v seriálech jako Santa Clarita Diet (2017) a Ve jménu našeho Pána (2019). Nakolik velká jeho role bude v chystaném Supermanovi, zatím není známo. 

Tím ale zprávy o obsazení nekončí. Spolu s Gisondem se k filmu připojila také portugalská herečka a modelka Sara Sampaio, která má za sebou vedlejší role v poměrně neznámých titulech jako V krizi (2021) a Wifelike (2022). Ta by si měla zahrát Eve Teschmacher, která v DC vystupuje především jako asistentka a milenka padoucha Lexe Luthora.

Zajímavé je, že Eve Teschmacher není původně komiksovou postavou, úplně poprvé se objevila ve snímku Superman (1978) od Richarda Donnera, následně si pak našla cestu i do komiksového světa. Co se Lexe Luthora týče, tak toho si nakonec zahraje britský herec Nicholas Hoult, který se zcela původně ucházel o roli Supermana. 

Tu ale nakonec dostal herec David Corenswet (Politik, Město patří nám), dále se k němu připojila Rachel Brosnahan (Úžasná paní Maiselová) jako Lois Lane, Nathan Fillion (Firefly) jako Guy Gardner, Isabela Merced (Dora a ztracené město) jako Hawkgirl, Edi Gathegi (X-Men: První třída) jako Mr. Terrific a Anthony Carrigan (Barry) jako Metamorpho.

James Gunn už má nějaký čas dokončený scénář, natáčení má odstartovat během jara 2024.

Snímek by měl premiérovat 10. 7. 2025.