Další ročník filmového festivalu v Cannes bude zahájen v půlce příštího měsíce. A opět na něm nebude chybět Yorgos Lanthimos, režisér oscarových Chudáčků, aby na něm uvedl svůj další snímek. Filmařův chystaný titul, v němž si opět zahraje jeho v podstatě už dvorní herečka Emma Stone, ponese název Kinds of Kindness. A v rámci blížícího se festivalu vyšla na film nová krátká upoutávka, která nám především představuje hvězdné obsazení. Podívat se na ni můžete výše.

Jak už nějaký čas víme, Kinds of Kindness by měl být povídkovým filmem, který si posvítí na tři různé příběhy. První má být o muži bez možnosti volby, který se snaží převzít kontrolu nad svým vlastním životem.

Druhý bude vyprávět o policistovi, jehož silně znepokojí návrat jeho pohřešované manželky, která se chová jako úplně jiný člověk.

A třetí se zas zaměří na ženu, jež je odhodlaná najít jakéhosi jedince se zvláštní schopností, který se má stát velkým duchovním vůdcem. Níže si ještě můžete prohlédnout zbrusu nový plakát. 

Yorgos Lanthimos si vzal pod palec režii i scénář, na němž ještě pracoval Efthymis Filippou (Zabití posvátného jelena).

Dále se vedle Emmy Stone objeví herci jako Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer, Merah Benoit, Susan Elle a Timothy Hinrichs.

V amerických kinech od 21. 6. 2024, na oznámení o premiéře u nás stále ještě čekáme.