Ke konci letošního léta jsme se dozvěděli, že Jack Black (Borderlands) a Paul Rudd (Krotitelé duchů: Říše ledu) si mají společně zahrát ve zbrusu novém ,,meta“ filmu, který má vzdát hold zábavnému béčku Anakonda (1997). Chystaný snímek, na jehož výrobu dohlíží studio Sony Pictures, už má na palubě i režiséra a scenáristu.

A server Deadline nyní hlásí, že film nabírá další herecké posily. K filmu se tak připojila Daniela Melchior, mladá portugalská herečka, kterou můžeme znát jak ze Sebevražedného oddílu (2021) od Jamese Gunna, tak i třeba z Rychle a zběsile 10 (2023). Letos jsme ji také mohli vidět v remaku osmdesátkové klasiky Hrozba smrti, na který už vzniká pokračování. Koho přesně ale herečka v nové Anakondě ztvární, zatím není známo. 

Z předešlých informací víme, že film by se měl zaměřit na skupinku kamarádů s krizí středního věku, která vyloženě zbožňuje výše zmíněnou Anakondu z roku 1997. A to natolik, že se na ni rozhodnou udělat remake. Vyráží proto do hlubin džungle, kde na ně ale žádné poklidné natáčení rozhodně nečeká. Místo toho se ocitnou v boji o život, při němž budou čelit přírodním katastrofám, násilným zločincům a samozřejmě i obrovským hadům.

Hlavními dvěma postavami se mají stát neúspěšný režisér, který si nyní přivydělává natáčením svateb, a pak herec, jenž dříve hrál v policejním seriálu, nicméně jeho hollywoodské sny se od něho stále více vzdalují. Stále ale není jasné, která role připadne Blackovi a Ruddovi. 

O režii by se měl postarat Tom Gormican, který nám před dvěma lety nadělil komedii Nesnesitelná tíha obrovského talentu (2022) s Nicolasem Cagem. Dále také natočil romantickou komedii (Ne)zadaní (2013).

Spolu s ním na scénáři pracoval Kevin Etten, který se podílel i na psaní zmíněného filmu s Cagem.