Před dvěma měsíci na službě Prime Video premiéroval akční thriller Hrozba smrti, remake osmdesátkové klasiky Road House (1989). A i přestože snímek měl vcelku nic moc recenze, na zmíněné streamovací službě zaznamenal rekordní úspěch. Během prvních dvou víkendů od uvedení ho totiž zhlédlo více než 50 milionů diváků, což z něj dělá nejsledovanější filmový titul od Amazonu na Prime Video.

Asi tudíž nebude divu, že už je v plánu natočit pokračování. O čem přesně bude, zatím není známo, můžeme ale počítat s návratem Jakea Gyllenhaala, který si opět zahraje bývalého bojovníka MMA Daltona. Zda se ale vrátí i Doug Liman, který film natočil, není úplně jisté. Režisér měl totiž problém s tím, že Amazon nehodlal snímek uvést do kin. Je proto možné, že chystané pokračování natočí někdo jiný. 

Na veškeré další informace o druhém díle si každopádně budeme muset počkat. S oznámením přišla Jennifer Salke, generální ředitelka Amazon MGM Studios, která nedávno odhalila, že snímek celosvětově zhlédlo už skoro 80 milionů lidí.

Ve filmu si Gyllenhaal zahrál výše zmíněného Daltona, který pracuje jako vyhazovač v hlučném baru na souostroví Florida Keys. Jeho práci ale velice opepří válka psanců a motorkářů, do které se samozřejmě zaplete. V rámci toho se střetne s Knoxem, obzvlášť silným protivníkem, kterého si ve filmu zahrál sám Conor McGregor.

O scénář k prvnímu dílu se postarali Anthony Bagarozzi a Chuck Mondry.

Dále si ve snímku zahráli herci jako Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Lukas Gage, Darren Barnet, Post Malone, JD Pardo a Dominique Columbus.