Žádný strach, další řady Černého zrcadla se eventuálně dočkáme, jen si na ni budeme muset nějaký ten pátek počkat. Zatím si ale ono čekání budete mocz zkrátit nadcházejícím dokumentárním seriálem jménem Web of Make Believe: Death, Lies, and the Internet, který se se svým stylem a obsahem bude v určitých směrech slavné sérii Charlieho Brookera podobat. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Šestidílný seriál od studií Luminant Media a Imagine Documentaries bude vyprávět příběhy lidí, kteří se ocitli v temné a hrozivé síti moderních dezinformací a digitálních podvodů.

Dočkáme se tak například příběhu o následcích toho, když někdo záměrně oklame policii, aby vyslala SWAT jednotku na adresu jiné osoby. Taktéž si posvítíme na to, co všechno obnáší členství ve skupině lidí, kteří věří v nadřazenost bílé rasy a bílý separatismus. Připojíme se k FBI honu za podezřelým, který drze manipuloval s úroky, a také si posvítíme na vraždu muže z roku 2016, se kterou možná souvisí ruské vměšování se do amerických voleb. Celkově tak můžeme očekávat sérii, jež se zaměří na zločiny, ve kterých hrál velkou roli především internet. Dočkáme se tak rozhovorů jak s nejrůznějšími odborníky, tak i se samotnými obětmi a zločinci.

Celý seriál je rozhodně v dobrých rukou, protože jeho tvůrcem se stal Brian Knappenberger, který je například zodpovědný za skvělou sérii z minulého roku jménem Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu. Výkonnou producentkou seriálu se stala Sara Bernstein.

Oficiální premiéry na Netflixu se dočkáme 15. 6. 2022.