Pokud už si chcete nového Batmana od Matta Reevese náležitě užít i v teple domova, tak pro vás máme skvělou zprávu. Už příští týden, přesněji 18. 4. 2022, dorazí Batman na HBO Max. Původně se předpokládalo, že film se na platformě objeví až o den později, nicméně nakonec se novodobé verze temného dobrodružství netopýřího ochránce Gothamu dočkáme už v pondělí. Zatímco minulý rok studio Warner Bros. vydávalo své velké filmy souběžně jak v kinech, tak i na HBO Max ve stejný den, nyní se uchýlilo k jiné strategii. Jeho novým trendem je nyní vydávat své velké snímky na HBO Max asi 45 dní po premiéře v kinech. 

I přestože pokračování Batmana stále ještě není oficiálně potvrzené, ve výrobě jsou již dva seriálové spin-off projekty. Jeden se zaměří na padoucha Penguina, kterého opět ztvární Colin Farrell, a druhý, jenž by měl nést název Gotham P.D., na trestance z věznice a psychiatrické léčebny Arkham Asylum. Je ale velice pravděpodobné, že se druhého Batmana eventuálně dočkáme. Ostatně i první film si pro to nechal tak trochu pootevřené vrátka. Sám Reeves také nedávno odhalil, že by jednoho dne velice rád vytvořil nějakou uzemněnou verzi Mr. Freeze.

Nesmíme také zapomínat na to, že Batman je momentálně jedním z nejúspěšnějších filmů roku 2022. Celosvětově už vydělal přes 736 milionů dolarů, čímž například překonal jeden z trháků minulého roku, čímž byl devátý díl Rychle a zběsile.