Posledním filmem, který nám nadělilo duo Dan Berk a Robert Olsen, byl sci-fi thriller Significant Other (2022). Nyní si ale oba filmaři brousí zuby na projekt, který by mohl být potenciálním startem zbrusu nové franšízy. Server Deadline hlásí, že Berk a Olsen připravují akčňák jménem Novocaine, který by se měl začít natáčet letos v dubnu v Africe.

Projekt už má na palubě i své dvě hlavní hvězdy. Těmi se stanou Jack Quaid a Amber Midthunder.

Quaid se proslavil díky parádnímu seriálu The Boys (Banda) z roku 2019, ve kterém si zahrál protagonistu Hughieho Campbella. Amber Midthunder na sebe zas v posledních letech upoutala pozornost skrze sci-fi akčňák Predátor: Kořist (2022), v němž si zahrála komančskou lovkyni Naru. A na co přesně se vlastně můžeme těšit? 

Jack Quaid by si měl zahrát bankovního poradce jménem Nathan Caine, který má vzácné genetické onemocnění. Kvůli němu necítí žádnou fyzickou bolest. Když je proto jistého dne jeho banka vyloupena a jeden z jeho spolupracovníků unesen, bude muset jednat. A jeho stav se tak stane tou největší silou, kterou bude disponovat.

O scénář by se měl postarat Lars Jacobson, který má za sebou horůrky Baby Blues (2008) a Day of the Dead: Bloodline (2018). Zmíněný server uvádí, že pokud snímek bude mít úspěch, mohla by z něho vzniknout zbrusu nová filmová značka. 

Mezi výkonné producenty budou patřit Sam Speiser, Matt Schwartz, Jacobson, Paul Barbeau, Josh Adler a Julian Rosenberg.

Zmíněné filmařské duo Dan Berk a Robert Olsen se také postaralo o tituly jako Lovec démonů (2016) a Villains (2019). Filmu bychom se odhadem mohli dočkat někdy v roce 2025.